Un puști a transformat Dacia bunicilor într-o mașină care poate concura cu multe maşini moderne – GALERIE FOTO

Autor: ProMotor acum 3 ani Știri auto

O Dacia 1300 a fost transformată de un tânăr de 18 ani într-o mașină modernă care se deschide cu comandă vocală, are interior cu display şi buton de pornire în loc de cheie.

Un tânăr de 18 ani din Craiova a transformat maşina bunicilor într-un autoturism ce poate concura cu multe maşini moderne.

O Dacia 1300, fabricată acum 45 de ani, se deschide cu comandă vocală, are geamuri electrice, pe bord are montată o cameră video, dar dispune şi de senzor de parcare pentru mersul cu spatele.

„O deschid cu ajutorul unei aplicaţii cu comandă vocală: ”, spune Mihnea Dinică, adolescentul care a transformat bătrâna Dacie într-o maşină cu dotări de limuzină. El a început să facă primele modificări la autoturism acum mai bine de 5 ani. De atunci, a investit aproape 3500 de euro şi fiecare piesă a montat-o chiar el.

„Mi se pare amunzant când merg la şcoală şi parchez lângă o Panamera sau alte maşini de 70-80 de mii de euro. Şi eu cu Dacia asta a mea…”, a mai spus Mihnea Dinică.

Tânărul este elev în ultimul an la Colegiul Naţional Carol I din Craiova şi este pasionat de inginerie electronică. A ales, însă, să studieze în străinătate, astfel că a aplicat pentru o facultate din Marea Britanie, a fost admis, iar de anul viitor se va pregăti la Manchester.

GALERIE FOTO

Vezi AICI video cu mașina

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: MediafaxComentarii
Inchide