Un puşti distruge parbrizul unui McLaren de 250.000 de dolari cu skateboard-ul | VIDEO

Un puşti distruge parbrizul unui McLaren de 250.000 de dolari cu skateboard-ul | VIDEO

Autor: ProMotor acum 4 ani Știri

 


Un videoclip pus de YouTube cu un skateboard-er care loveşte parbrizul unui McLaren 12C de 250.000 de dolari a devenit viral, atingând mai mult de 7 milioane de vizualizări într-un timp foarte scurt, scrie Jalopnik.com

Descrierea clipului sună astfel: ”Filmam apusul soarelui când am văzut acest McLaren care rula aproape de un stop, şi chiar atunci un copil trecea pe acolo cu skateboard-ul. Se poate auzi în video sunetul produs de skateboard. Pasagerul din McLaren a ţipat ceva la el şi următorul lucru pe care l-am auzit a fost un SMASH! Parbrizul a fost complet distrus. Copilul a fugit, iar pasagerul a fugit după el. Nu se ştie ce s-a întâmplat după ce maşina a plecat…”

Dar, după o investigaţie amănunţită a pus sub semnul întrebării veridicitatea acestui filmuleţ. Mai exact, s-a ajuns la concluzia că cel care a postat clipul pe YouTube ar fi chiar proprietarul companiei care deţine masina, deci e posibil ca totul să fie o metodă de a-şi face publicitate. 

La o simplă privire pe pagina de Google+ a celui care a încărcat clipul, se poate vedea că acesta lucrează la Mile High Drive, o agenţie din Denver care se ocpupă cu închirierea de maşini exotice. Pe site-ul lor se află chiar un McLaren 12C, la fel ca cel din video.

Pe lângă acestea, mai sunt unele comentarii care spun că parbrizul ar fi fost deja crapat, deci e posibil ca omul să fii vrut să obţină nişte reclamă, dacă tot urmă să schimbe parbrizul.
Comentarii
Inchide