Un puşti distruge parbrizul unui McLaren de 250.000 de dolari cu skateboard-ul | VIDEO

Autor: ProMotor 25 iul. 2016 Știri auto
Un puşti distruge parbrizul unui McLaren de 250.000 de dolari cu skateboard-ul | VIDEO

 


Un videoclip pus de YouTube cu un skateboard-er care loveşte parbrizul unui McLaren 12C de 250.000 de dolari a devenit viral, atingând mai mult de 7 milioane de vizualizări într-un timp foarte scurt, scrie Jalopnik.com

Descrierea clipului sună astfel: ”Filmam apusul soarelui când am văzut acest McLaren care rula aproape de un stop, şi chiar atunci un copil trecea pe acolo cu skateboard-ul. Se poate auzi în video sunetul produs de skateboard. Pasagerul din McLaren a ţipat ceva la el şi următorul lucru pe care l-am auzit a fost un SMASH! Parbrizul a fost complet distrus. Copilul a fugit, iar pasagerul a fugit după el. Nu se ştie ce s-a întâmplat după ce maşina a plecat…”

Dar, după o investigaţie amănunţită a pus sub semnul întrebării veridicitatea acestui filmuleţ. Mai exact, s-a ajuns la concluzia că cel care a postat clipul pe YouTube ar fi chiar proprietarul companiei care deţine masina, deci e posibil ca totul să fie o metodă de a-şi face publicitate. 

La o simplă privire pe pagina de Google+ a celui care a încărcat clipul, se poate vedea că acesta lucrează la Mile High Drive, o agenţie din Denver care se ocpupă cu închirierea de maşini exotice. Pe site-ul lor se află chiar un McLaren 12C, la fel ca cel din video.

Pe lângă acestea, mai sunt unele comentarii care spun că parbrizul ar fi fost deja crapat, deci e posibil ca omul să fii vrut să obţină nişte reclamă, dacă tot urmă să schimbe parbrizul.


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide