Un Range Rover în care se aflau 17 migranți a fost oprit de Poliția de Frontieră – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 17 iul. 2023 Știri auto

Un Range Rover plin cu migranți a fost oprit de Poliția de Frontieră. Autoritățile au descoperit în autoturismul de teren 17 persoane.

SUV-urile sunt adesea lăudate și cumpărate pentru calitățile lor, cum ar fi garda la sol mai mare, siguranța, dar și practicalitatea, implicit spațiul interior mai mare. Există foarte multe modele care pot acomoda chiar și 7 pasageri, incluzând șoferul, dar de această dată, un Range Rover s-a transformat în microbuz.

În dimineața zilei de 17 iulie, Poliția de Frontieră a descoperit, într-un autovehicul de teren care a încercat să se sustragă de la control, 17 cetăţeni din Irak şi Siria. Astfel, polițiștii efectuau un filtru pe raza judeţului Mehedinţi, pe comunicaţia E70, ocazie cu care au oprit la control mai multe mijloace de transport.

În momentul în care a zărit polițiștii de frontieră, conducătorul auto aflat la volanul respectivului Range Rover a virat brusc pe un drum lateral, pentru a evita filtrul de control. În scurt timp, polițiștii de frontieră au identificat autovehiculul, care a fost implicat într-un accident.

17 migranți au fost descoperiți într-un Range Rover

„În interiorul mijlocului de transport au fost descoperite 17 persoane de origine afro-asiatică. Imediat a fost solicitat sprijinul Serviciului de Ambulanţă, care a sosit la faţa locului pentru acordare de îngrijiri medicale. Persoanele au fost transportate la spital pentru investigaţii de specialitate, fără a necesita internare”, se arată în comunicatul oferit de Poliția de Frontieră.

Din primele verificări efectuate de poliție a rezultat faptul că persoanele sunt din Irak şi Siria. Poliţiştii din cadrul IPJ Mehedinţi desfăşoară activităţi la faţa locului cu privire la accidentul rutier. Totodată, polițiștii de frontieră desfăşoară acţiuni pentru a identifica şoferul şi stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Poliția de Frontieră


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide