Un român a cerut daune, acuzând că un accident l-a lăsat în căruciorul cu rotile. Apoi a fost filmat mergând!

Autor: Elena Luchian 05 feb. 2020 Știri auto

Un român din Irlanda a cerut pagube în valoare de peste 60.000 de euro, după ce a acuzat că a rămas invalid, incapabil să mai meargă, în urma unui accident rutier. Acesta a fost însă, filmat mergând.

Galerie foto

Anchetatorii au descoperit că românul în vârstă de 40 de ani se poate deplasa fără niciun ajutor. Constantin Ioșca dăduse în judecată Motors Insurers Bureau of Ireland pentru a primi compensații în urma unui accident care l-ar fi lăsat în căruciorul cu rotile. Organizația asiguratorilor din Irlanda, specializată în despăgubirea victimelor accidentelor cu autor necunoscut sau în care au fost implicate mașini neasigurate, l-a filmat însă pe Ioșca mergând.

Românul a declarat că a fost lovit de o mașină neidentificată, în timp ce se deplasa cu bicicleta, în urmă cu aproape patru ani. În urma acestui accident, ar fi rămas cu dureri de spate care îi fac imposibilă deplasarea pe picioare.

La înfățișările în instanță, românul a folosit cârje și un scaun cu rotile, pentru a le arăta judecătorului și avocaților că nu se poate deplasa altfel. Dar detectivii MIBI l-au urmărit și l-au surprins mergând fără cârje, împingându-și căruciorul și urcându-l în portbagajul mașinii sale, apoi simulând câțiva pași de alergare. În alte filmări, acesta apare plimbându-și câinele, fără să folosească nici căruciorul și nici cârjele. În schimb, Ioșca a folosit cârjele atunci când a mers la un control medical.

După ce imaginile au fost făcute publice în presa din Irlanda, românul a anunțat că renunță la a mai cere daune. MIBI a reacționat prompt și intenționează să ceară, la rândul său, compensații de la românul car a mințit, pentru a-și acoperi costurile.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide