Un român a fost amendat de poliţie în luna mai că nu şi-a deszăpezit trotuarul, deşi nu are trotuar în faţa casei

Autor: Marius Vişan acum 5 ani Știri

 


Ieri, 26 mai 2016, un sibian a primit prin intermediul Poştei un proces-verbal cel puţin bizar pentru această perioadă a anului. Turnulsfatului.ro scrie că Poliţia locală Sibiu a constatat că cetăţeanul nu şi-a curăţat zăpada de pe trotuar şi prin urmare a fost sancţionat contravenţional cu suma de 100 de lei, redusă la 50 de lei dacă o va achita în 48 de ore.

Partea şi mai neobişnuită a acestui caz este că sibianul nici măcar nu are trotuar în faţa casei. 

”Noi nu avem front stradal. Avem cale de acces, iar casa noastră este în spate, după alte două case cu front stradal, case cu alţi proprietar. Oricum, trotuarul din faţa căii de acces este curăţat de mine continuu”, sibian amendat pentru Turnulsfatului.ro.

Procesul verbal a fost întocmit la data de 10 mai 2016, iar în el este specificat că fapta contravenţională a fost constatată acum patru luni, mai precis pe 26 ianuarie 2016, la ora 09:35. Poliţistul local constatase atunci că ”nu a curăţat zăpada depusă pe trotuarul din faţa imobilului pe care îl deţine pe strada Lungă. Există foto”.

Sibianul amendat ”nu se află de faţă la întocmirea procesului-verbal” şi nu există martori deoarece ”persoanele de faţă refuză calitatea de martor”, mai este trecut în procesul verbal. 

Clik pentru a mări poza
Comentarii
Inchide