Un român a încercat să fure o mașină de poliție în Italia

Autor: ProMotor 12 dec. 2019 Știri auto
Un român a încercat să fure o mașină de poliție în Italia

Un român din localitatea italiană Cervia a fost prins în timp ce încerca să fure mașina neinscripționată a poliției rutiere.

Tânărul, un român în vârstă de 21 de ani, este acuzat de tentativă de furt, opunere la arestare și rănirea unui oficial public.

Hoțul a fost văzut pentru prima de un agent de poliție în timp ce încerca să pornească mașina. Când omul legii a intervenit, hoțul a devenit agresiv și a început să-l lovească.

Un poștaș care a asistat la scenă a alertat alți doi agenți aflați la secția de poliție din apropiere dar și ei au fost bătuți de român. Loviturile le-au cauzat răni care necesita între 5 și 7 zile de spitalizare. Într-un final tânărul a fost reținut și este acuzat de tentativă de furt, opunere la arestare și ultraj.

„Aceste fapte grave demonstrează încă o dată cât de periculoasă este activitatea forțelor de poliție, în fiecare zi își riscă viața pentru a ne garanta securitatea”, a declarat primarul din Cervia, Massimo Medri.

„Agenților răniți în timpul arestării le adresez urări pentru o recuperare rapidă, în numele meu și al întregului oraș. Aș dori, de asemenea, să mulțumesc poștașului care a intervenit și carabinierilor din Milano Marittima care, ca întotdeauna, și-au arătat colaborarea cu poliția noastră locală”, a mai declarat acesta.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Google



Comentarii
Inchide