Un SLS AMG pentru Essen, de la Brabus

Autor: Gabriel Grosoiu 28 nov. 2011 Știri auto

Salonul de Tuning de la Essen este una dintre cele mai emblematice manifestări de gen din lume, ocupând locul fruntaş la acest capitol în Europa. Brabus nu putea lipsi de la manifestare, iar maşina pe care tunerii au hotărât să-şi pună amprenta de data aceasta este SLS AMG Roadster, pe care l-au adaptat nevoilor celor care sunt dispuşi să facă orice pentru a ieşi din anonimat.

Cele mai importante modificări operate asupra maşinii nu ţin de exterior, dar nimeni nu va putea ignora kit-ul aplicat de Brabus. Prizele de aer au primit un set de ornamente din carbon, material din care este confecţionat şi noul splitter, iar jantele de 21 şi 22 de inchi, vopsite în negru, vor atrage toate privirile.

Spatele a primit şi el un set nou de evacuări, alături de două ornamente suplimentare, pe bara de protecţie. Mai mult, suspensia va putea fi reglată electronic, datorită sistemului Front Lift System, care funcţionează la viteze de până la 30 km/h. Cei cu privirea ageră vor observa şi noul capac pentru alimentare, aliniat la specificul Brabus.

Interiorul este şi el adaptat situaţiei, cu vitezometrul gradat până la 400 km/h şi pedalierul din aluminiu, precum şi cu tapiţeria nouă de piele. Dar să revenim la ceea ce ne interesează cel mai mult la SLS-ul AMG preparat de Brabus, adică la motorizare. V8-ul produce acum 611 CP, obţinuţi cu ajutorul unui nou soft şi a unui sistem de evacuare din titan. Aşadar, o nouă maşină numai bună să fie parcată în faţa clubului sau a hotelului…din Dubai.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide