Un șofer a accidentat un pieton în timp ce fugea de poliție

Autor: Marius Vișan 04 mai 2021 Știri auto
Un șofer a accidentat un pieton în timp ce fugea de poliție

Un bărbat care conducea fără permis auto a lovit cu mașina un pieton. Accidentul s-a întâmplat în timp ce bărbatul era urmărit de polițiști. După ce a fost prins, el a susținut că nu s-a aflat la volan. Ulterior, bărbatul a fost arestat preventiv.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați au solicitat arestarea preventivă a unui inculpat, pentru săvârșirea unui cumul de infracțiuni. Ar fi vorba despre vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis și părăsirea locului accidentului.

Cererea a fost admisă de către Judecătoria Galați, care a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pe o durată de 30 de zile, de la data de 28.04.2021.

Pietonul va avea nevoie de cel mult 14 zilei de îngrijiri medicale

”Din materialul probator administrat în cauză până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat că, în seara zilei de 27.04.2021, în jurul orei 19.30, inculpatul, deși nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, a condus un autoturism marca BMW, în care se mai aflau alți doi tineri, pe strada Română și strada Tecuci din municipiul Galați, apoi pe strada Sf. Spiridon, unde, fiind urmărit de un echipaj de poliție, a accidentat o persoană, care se afla la marginea suprafeței carosabile și intenționa să urce într-un autoturism.

După accidentarea persoanei vătămate, inculpatul și-a continuat deplasarea pe strada Sf. Spiridon, iar apoi pe strada Mihai Eminescu, unde a fost interceptat de organele de poliție, pretinzând că nu el s-a aflat la volanul autoturismului”, se arată în comunicatul de presă publicat de monitoruldegalati.ro.

În urma accidentului, persoana vătămată a suferit leziuni traumatice la piciorul stâng, necesitând pentru vindecare între 10 și 14 zile de îngrijiri medicale.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide