Un șofer a fost filmat în timp ce arunca gunoaiele pe domeniul public

Autor: Daniel Samoilă 08 ian. 2022 Știri auto

Un tânăr șofer din Timișoara a fost filmat în timp ce arunca gunoaiele din portbagajul mașinii pe un teren.

Filmarea, publicată pe data de 5 ianuarie, a ajuns pe internet și autorul acestui gest este rugat să ridice gunoaiele de către individul care a filmat toată întâmplarea.

Timișoreanul care a filmat gestul șoferului a postat videoclipul pe grupul de pe Facebook „Info trafic jud. Timiş”, în care se poate observa cum un șofer aruncă gunoiul din portbagaj pe domeniul public.

Se pare că unul dintre motivele pentru care românii apreciază mașinile spațioase (de familie) este că pot transporta obiecte voluminoase. În cazul acestui șofer, mașina este folosită pentru un transport care în poate costa o amendă usturătoare.

Un șofer și-a aruncat gunoiul pe domeniul public

Potrivit Adevarul.ro, pe înregistrare se poate observa cum șoferul iese din mașină, se uită în jur pentru a se asigura că nu-l vede nimeni, apoi deschide portbagajul și aruncă mai multe gunoaie pe domeniul public.

Gunoaiele au fost aruncate chiar în fața unei uși de acces pe un teren viran. După ce a golit mașina, tânărul șofer s-a urcat la volan și a plecat.

„Dacă vii azi sa îţi iei gunoaiele, retrag plângerea”, l-a avertizat autorul postării de pe Facebook pe șoferul care a aruncat gunoaiele pe domeniul public.

Amenzile pentru cei care aruncă deșeuri pe drumurile publice din Timișoara sunt cuprinse între 3.000 și 30.000 de lei.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: INFO TRAFIC jud. TIMIȘ / Facebook



Comentarii
Inchide