Un șofer a fost prins cu o alcoolemie de 3,34 la mie în a doua zi de Paşte

Autor: Marius Vișan 26 apr. 2022 Știri auto

Un bărbat din Mehedinți, în vârstă de 57 de ani, a fost prins pe Autostrada A1 cu o alcoolemie de 3,34 la mie. S-a întâmplat luni, 25 aprilie, în a doua zi de Paște, a transmis Poliția Română pe pagina oficială de Facebook.

Potrivit Poliției, bărbatul a fost prins cu o alcoolemie de 3,34 la mie, pe A1, la kilometru 73, sensul spre Pitești. Pe pagina de Facebook, Poliția a prezentat rezultatul testului.

”A doua zi de Paște 2022. Ce părere aveți despre valoarea prezentată? Noi spunem că este o valoare demnă de stat „prin curte”, nu la volanul unui autovehicul!”, se scrie în postarea Poliției.

”Anularea permisului pe viață! Și câțiva ani de pușcărie! Legile de astăzi sunt prea permisive! Câți oameni și câte familii suferă din cauza unora ca ăștia!!!”, scrie un utilizator al rețelei de socializare. ”Acești inconștienți lăsați fără permis, pun viata în pericol participanților la trafic și nu numai! Schimbați legea, este prea blândă!”, completează altcineva în comentariile de pe Facebook.

Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge (peste 0,40 g/l alcool pur în aerul expirat) se pedepsește cu închisoare de la 1 la 5 ani.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Politia Romana / Facebook


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide