Un șofer gelos se răzbună pe un BMW – VIDEO

Autor: ProMotor 07 mai 2020 Știri auto

La sfârșitul lunii aprilie a avut loc, în Galați, o altercație între doi șoferi. Trecătorii au filmat momentul în care șoferul unui autoturism Skoda, lovește cu mașina un alt autoturism BMW, de mai multe ori.

Șoferul autoturismului Skoda, care a lovit intenționat, de mai multe ori, autoturismul BMW este cercetat pentru distrugere, amenințare și hărțuire în două dosare penale. El are și un ordin de restricție pentru 4 luni, potrivit căruia nu are voie să se apropie de femeia pe care a hărțuit-o, informează IPJ Galați.

Se pare că altercația dintre cei doi șoferi a pornit de la o presupusă relație extraconjugală.

Poliţiştii au deschis şi un al doilea dosar penal în acest caz pentru distrugere şi lovire şi alte violenţe pentru distrugerile provocate de bărbatul de 51 de ani cu maşina personală la autoturismul, marca BMW, dar şi pentru leziunile pe care acesta le-ar fi suferit după ce susţine că ar fi fost lovit de bărbatul de 37 de ani.

În urma unei plângeri depuse de femeie la Secţia 3 de Poliţie din Galaţi, poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu, confirmat ulterior de instanţă, pe numele bărbatului de 51 de ani, prin care i se interzice să se apropie la mai puţin de 100 de metri de aceasta, de locuinţa ei şi de locul de muncă.

Și șoferul BMW-ului este cercetat pentru loviri și alte violențe.

Efectul

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Facebook



Comentarii
Inchide