Un șofer inconștient din Sibiu, filmat într-o depășire criminală. Accident evitat la limită

Autor: George Cristea 10 mart. 2021 Știri auto

Un șofer inconștient din Sibiu a fost filmat într-o depășire criminală. Accidentul a fost evitat la limită, după ce mașina care venea din sens opus a ieșit pe acostament.

Intră în Galeria FOTO

România este țara cu cele mai multe victime din accidente rutiere la nivel european, iar asta are legătură în primul rând cu lipsa de responsabilitate a șoferilor și mai puțin cu infrastructura deficitară. O dovedesc nenumăratele clipuri video filmate de camerele de bord. Într-un astfel de clip postat recent pe Youtube, vedem cum posesorul camerei de bord a fost la un pas de moarte după ce s-a intersectat cu un șofer inconștient, angajat într-o depășire criminală.

Din imagini se vede cum șoferul unui autoturism BMW se angajează în depășirea unei coloane de TIR-uri pe o porțiune de drum drept, cu vizibilitate, drum cu câte o bandă de mers pe fiecare sens dintre localitățile Orlat și Cristian. Șoferul inconștient s-a angajat în depășire cu toate că a văzut clar că din sens opus se apropiau mașini. Pur și simplu nu i-a păsat de consecințe.

Șofer inconștient, filmat într-o depășire criminală. Unde este Poliția Rutieră?

Incidentul a fost filmat din prima mașină cu care acesta s-a întâlnit pe contrasens, din față și din spate. Un impact cu siguranță mortal a fost evitat la limită, doar pentru că cei doi șoferi de pe contrasens au avut prezența de spirit și s-au ferit, intrând cu mașinile pe acostament

Alina Ștefănescu, una din persoanele aflate în una din cele două mașini, spune într-o postare de pe Facebook că totul s-a petrecut în timp ce mergea spre propria cununie și spre botezul copilului ei.

Acum ca vad ca sunt peste 500 distribuiri, vin si eu cu cateva info.

Da, noi eram in a doua masina (BMW-ul cu SB69WVW),…

Posted by Alina Stefanescu on Wednesday, 10 March 2021

Într-o altă filmare de acum două săptămâni, un alt șofer a fost surprins făcând o manevră similară. Chiar dacă și acest incident s-a încheiat fără victime, nu întotdeauna șoferii sunt la fel de norocoși. Un accident recent a dus la moartea a două persoane și rănirea gravă a altor două după o depășire neregulamentară.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide