Un șofer nu respectă semnul stop și este „taxat” în scurt timp – VIDEO

Autor: Promotor 04 ian. 2024 Știri auto

O situație filmată în trafic a stârnit discuții pe Reddit. Mașina condusă de un șofer care nu respectă semnul stop este lovită de o alta care circula regulamentar. Cine este de vină?

Răspunsul este clar: mașina neagră. Asta pentru că nu a oprit complet la linia indicată înainte de trecerea de pietoni.

Are un semn de oprire însă aceasta doar încetinește, nu oprește complet. Plus că în dreptul trecerii se află un pieton și nici măcar nu a oprit pentru ca acesta să traverseze. Culmea este că în scurt timp produce un accident cu o mașină care venea regulamentar din partea stângă. Dacă ar fi așteptat ca pietonul să traverseze, mașina albă ar fi trecut, și accidentul ar fi fost evitat.

Mai sunt utilizatori care dau vina și pe celelalte mașini care au fost parcate prea aproape de colțul intersecției, iar vizibilitatea celor care intră pe drumul cu prioritate este obstrucționată.

Mai sunt și voci care dau vina pe mașina albă care circula pe drumul cu prioritate. Ochiometric, să zicem așa, ne putem da seama că avea o viteză destul de mare pentru o zonă rezidențială.

Nu știm orașul sau țara unde s-a produs accidentul, și nici urmările lui, însă un lucru e cert: dacă mașina neagră ar fi oprit complet la linia indicată și i-ar fi permis pietonului să traverseze, șoferul din SUV ar fi economisit timp și bani!

Conform marcajelor de pe imagini, incidentul rutier s-ar fi întâmplat în prima zi a lui 2024.

VIDEO

[OC] Who fault was it – My car was hit while parked while these two did this. I have another angle.
byu/Magumbas inIdiotsInCars

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Reddit



Comentarii
Inchide