Un șofer profesionist a fost filmat în timp ce circulă cu betoniera pe contrasens, pe o autostradă din România – VIDEO

Autor: ProMotor 05 nov. 2020 Știri auto

Momente de panică pe Autostrada Vestului, miercuri, când o betoniera a fost surprinsă în timp ce circula pe contrasens. Se poate vedea cum șoferul gonea chiar la intrarea pe centură Aradului.

Un alt conducător auto care a văzut mașina circulând pe contrasens a filmat întreagă scenă cu telefonul mobil, șocat fiind că un șofer profesionist poate face o asemenea greșeală, dar și să persiste în ea kilometri la rând.

Imagini care nu mai au nevoie de niciun comentariu

Doar norocul a făcut că nu s-a produs un accident de circulație. Cel care a filmat totul a postat imaginile pe o rețea de socializare pentru a trage un semnal de alarmă și le pune și la dispoziția poliției pentru că iresponsabilul să fie tras la răspundere, informează Opinia Timișoarei.

Nu este primul caz de acest fel petrecut anul acesta

Un autobuz a fost filmat pe o stradă de la intrarea în oraşul Galaţi în timp ce circula pe contrasens. În primăvara acestui an, un autobuz a fost filmat pe o stradă de la intrarea în oraşul Galaţi în timp ce circula pe contrasens. Imaginile au fost filmate cu o cameră video amplasată pe o maşină de poliţie. Șoferul autobuzului spune că nu știa traseul, în timp ce reprezentanții societății de transport spun că este „surprinzătoare” explicația, pentru că șoferul este angajat de 30 de ani.

„Nu ştiu traseul”, este explicația pe care le-a dat-o el polițiștilor. „Cum să nu ştiţi traseul? Şi mergeţi pe contrasens?”, se mai aude în înregistrare.

Reprezentanţii Poliţiei au anunţat că şoferul de autobuz a fost amendat şi a rămas fără permisul de conducere.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Claudiu Cuibus / Facebook



Comentarii
Inchide