Un şofer român a şocat Italia cu modul lui de a conduce pe autostradă | FOTO – VIDEO

Autor: Gandul.info 05 iul. 2016 Știri auto

 


Un cetăţean român a rămas fără permis de conducere, iar vehiculul i-a fost pus sub sechestru după ce a circulat 15 kilometri, în sens invers, pe o autostradă din sudul Italiei, informează cotidianul Corriere Adriatico, citat de Gandul.info.

Românul a intrat pe Autostrada A24 în zona Castel Madama, la nord-est de oraşul Roma. Şi-a dat seama că intrase pe sensul greşit, astfel că a circulat cu un vehicul Volkswagen Polo în sens invers pe distanţa de 15 kilometri.

FOTO

Două echipaje ale poliţiei rutiere italiene au reuşit devierea unor coloane de maşini şi oprirea şoferului român în zona Tunelului Stonio.

Românul în vârstă de 29 de ani nu consumase băuturi alcoolice. Poliţia a dispus reţinerea permisului de conducere şi punerea sub sechestru a vehiculului.


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide