Motivul inedit pentru care un șofer s-a trezit cu mașina înfoliată – VIDEO

Autor: Marius Vișan 15 oct. 2021 Știri auto

Sucevenii care au trecut joi dimineață pe strada Universității din municipiul Suceava nu au avut cum să nu remarce faptul că o mașină cu numere de Neamț, parcat în fața fostului Hotel Classic, era înfășurat în totalitate cu folie transparentă de plastic. Peste folie erau aplicate post-it-uri cu mesajul: ”Parchează corect”.

Oamenii care treceau prin zonă au fost de părere, în general, că gestul a fost exagerat, mașina fiind parcată ușor neglijent, cu roțile din stânga peste linia de delimitare a locurilor de parcare.

Dacă ar fi să se înfolieze fiecare mașină parcată aiurea am rămâne fără plastic

La un moment dat, în zonă și-au făcut apariția patru tineri, care urmau să plece cu mașina respectivă. Fără a face prea multe investigații, tinerii au eliberat mașina de folie, s-au urcat în interior și au plecat. Ei nu au vrut să comenteze acțiunea celor care au făcut acest gest, scrie Monitorulsv.ro.

Gestul aparține mai mult ca sigur unuia din agenții economici care au deschise firme în zonă și care se plâng că din cauza parcărilor neglijente se pierd locuri prețioase de parcare.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Monitorul de Suceava / YouTube


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide