Un super-SUV Lamborghini Urus a fost confiscat de Poliția Română – FOTO

Autor: Marius Vișan 21 mai 2021 Știri auto

Un SUV de performanță Lamborghini Urus, aproximat la o valoare de piață de peste 1.300.000 lei, a fost depistat în Portul Constanța.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrătorii vamali au depistat în Portul Constanţa Sud Agigea, într-un container cu bunuri personale sosit din SUA, un autoturism Lamborghini Urus a cărui valoare declarată era mai mică față de cea de piață.

”În data de 21 mai 2021, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu în Portul Constanța Sud Agigea, au participat împreună cu lucrătorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa Sud Agigea la un control fizic asupra unui container cu bunuri personale, sosit din SUA, ce avea ca destinatar un cetățean român”, se arată în comunicatul emis de Poliția de Frontieră.

Intră în GALERIA FOTO

Care era valoarea declarată a acestui Lamborghini Urus?

Astfel, printre bunurile personale a fost descoperit un autoturism de teren marca Lamborghini Urus cu valoare declarată în documente, de peste 400.000 lei.

Autoturismul, cu valoare de comercializare pe piața de profil la peste 1.300.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă pentru continuarea cercetărilor.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de spălare de bani, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

În acest moment, un Lamborghini Urus costă aproximativ 300.ooo de euro. Acesta dispune de un motor pe benzină de 4,0 litri care produce 650 de CP, precum și tracțiune integrala. Este unul dintre cele mai rapide SUV-uri din toate timpurile. Mașina face sprintul 0-100 km/h în doar 3,6 secunde.

Lamborghini Urus este un SUV care fost lansat oficial la 4 decembrie 2017 și a fost introdus pe piață pentru anul model 2018. Cuvântul Urus se referă la strămoșul vitelor domestice din zilele noastre, cunoscut și sub numele de bour.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Politia de frontiera


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide