Un SUV a spulberat o altă mașină care tocmai ieșea din parcare – VIDEO

Autor: ProMotor 16 mai 2022 Știri auto

Vineri, 13 mai, o mașină a fost izbită din plin de un autoturism care circula spre Târgu-Neamț. Momentul impactului a fost înregistrat de o cameră de supraveghere.

”Astăzi, 13 mai, în jurul orei 15.30, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Național 15 B, în Timișești. La acest moment traficul este blocat. Din primele date ar fi implicate 2 autoturisme, o persoană decedată și o altă victimă, ambii conducători auto”, se arată în informarea de presă emisă la scurt timp de la producerea incidentului rutier.

Accidentul rutier s-a produs între două autoturisme în care se aflau doar șoferii.

În urma impactului ambele autoturisme au părăsit partea carosabilă, una dintre ele s-a răsturnat iar conducătorul auto a rămas încarcerat.

Până la sosirea forțelor de intervenție, unul dintre conducătorii auto a fost scos din autoturism de către participanții la trafic

Bărbatul de aproximativ 48 de ani, conștient, cu politraumatisme, a fost preluat de un echipaj SAJ și transportat la CPU Târgu Neamț.

“Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că în timp ce un bărbat, de 77 de ani, din Bălțătești, ar fi efectuat manevre de ieșire din parcarea unei societăți comerciale, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 48 de ani, din județul Iași, ce circula pe DN 15 în direcția Târgu-Neamț. 

În urma evenimentului rutier, a rezultat decesul primului conducător auto și vătămarea corporală a conducătorului auto, din județul Iași.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier”, transmite Ramona Ciofu, purtător de cuvânt al IPJ Neamț.

VIDEO

Sursă: Ziartarguneamt.ro

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ATV - YouTube



Comentarii
Inchide