Un SUV Volvo s-a ciocnit cu un break BMW în trafic. Cum arată cele două mașini

Autor: Marius Vișan 09 aug. 2021 Știri auto

Un accident fără victime a avut loc sâmbătă, 7 august, în jurul prânzului, în zona Precista din Municipiul Bacău. Două autoturisme, un SUV Volvo și o break BMW s-au izbit frontal.

Șoferul autoturismului Volvo nu a acordat prioritate și a izbit un BMW. În urmă impactului autoturismul BMW a lovit o altă mașină. Conducătorul autoturismului BMW consumase alcool (0,99mg/l alcool pur în aerul expirat).

Din fericire, nu au existat victime.

Intră în GALERIA FOTO

Volvo : BMW – 1 : 0

”De noaptea minții!… cum să faci accident tocmai acolo unde nu poți avea viteză, traficul în sine te face să conduci încet și preventiv!… de neînțeles”, comentează un utilizator al rețelei de socializare Facebook.

”Din păcate și cu părerea de rău dar eu cred că amândoi șoferi se credeau zmeii șoselelor, că vezi doamne au mașini tari. Păcat că puteau să evite acest accident dacă voiau. Dar…” completează altcineva.

Cum e posibil ca în trafic de oraș, 2 mașini de asemenea calitate, să ajungă în acel hal? Singurul răspuns este inconțiența de care a dat dovada cel puțin unul din acei 2 șoferi. Mai oameni buni, conduceți mai încet si mai atent. Murim zilnic in accidente, nu vedeți? Fiți frate mai responsabili si nu va mai jucați de-a viața. Chiar așa am ajuns? Nu mai știe nimeni de nicio regula?” este concluzia pe care o trage un alt intenaut.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: Radar/Politie/Evenimente Rutiere Bacau - FACEBOOK


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide