Un tânăr a fost filmat în timp ce conduce mașina de pe bancheta din spate – VIDEO

Autor: Marius Vișan 14 mai 2021 Știri auto
Un tânăr a fost filmat în timp ce conduce mașina de pe bancheta din spate – VIDEO

Proprietarul acestei Tesla Model 3 a fost surprins în timp ce călătorește în propria mașină fără ca cineva să se afle la volan. Tânărul este filmat în timp ce mașina rulează pe șosea iar el stă liniștit pe bancheta din spate.

A avut însă ghinion. Un polițist de la circulație, care era în acel moment în trafic, l-a observat și l-a tras pe dreapta.

Conducătorul auto, în vârstă de 25 de ani, a fost arestat pe loc. Din fericire, până atunci nu a provocat niciun accident. Dar tânărul, chiar dacă și-a petrecut o noapte la închisoare, susține că nu a făcut nimic greșit, și insistă că modelul de mașină pe care îl are “se conduce singură”.

După ce a ieșit din arest, tânărul a cumpărat o altă Tesla pe care a folosit-o în același mod

Tânărul s-a lăudat presei americane că va continua să facă această cascadorie după ce va fi eliberat din închisoare. El va continua să cumpere alte mașini Tesla pe măsură ce vor fi confiscate.

El a mai fost sancționat în trecut după ce a fost ce prins încercând cascadorii similare

Nu este prima dată când acest șofer este prins făcând astfel de cascadorii cu Tesla lui. Se pare că au fost observate și cazuri în care el conducea cu picioarele în timp ce stătea pe bancheta din spate.

VIDEO

Cascadorul de ocazie le-a spus agenților că a început să “experimenteze” cum e să stai pe bancheta din spate a vehiculelor autonome Tesla încă din 2018. Până acum a parcurs peste 60.000 de kilometri fără a fi pe scaunul șoferului, scrie Știrileprotv.ro.

Compania Tesla afirmă în mod clar că șoferul trebuie să fie gata să preia contorul volanul în orice moment, chiar și atunci când folosește funcția ”Autopilot”. Asta, evident, nu se va întâmpla cu ușurință dacă șoferul stă pe scaunul din spate.

Citește și: Ultima oră: Tesla a deschis configuratorul de modele pentru România. Primul service, în toamnă

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Captură foto - YouTube - Ingineerix


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide