Un tânăr care încerca să intre în România s-a ascuns în compartimentul motor al unui autocar – FOTO

Autor: Marius Vișan 25 sept. 2020 Știri auto

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au depistat un tânăr din Palestina care a încercat să intre ilegal în ţară, ascuns în compartimentul motor al unui autocar, ce era condus de un cetăţean român.

În data 20 septembrie 2020, în Punctul de Trecere al Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui autocar marca SCANIA, înmatriculat în România, un cetăţean român, în vârstă de 53 de ani, care efectua curse regulate cu turişti români, pe ruta Turcia-România.

În baza analizei de risc, polițiștii de frontieră au efectuat un control amănunţit asupra mijlocului de transport, în urma căruia au descoperit ascuns, în compartimentul motorului autocarului, un bărbat.

Un tânăr în vârstă de 19 ani se strecurase sub capota autocarului

În cadrul cercetărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit că persoana este un tânăr din Palestina, în vârstă de 19 ani. Acesta a declarat că s-a urcat în compartimentul motorului, fără ştirea şoferului, cu intenţia de a ajunge într-un stat din vestul Europei. De asemenea, șoferul autocarului a susţinut că nu avea cunoştinţă despre persoana ascunsă în autocarul condus de el.

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanei în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar, tânărul palestinian a fost preluat de Poliţia de Frontiera Bulgară, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Intră în Galeria Foto

Un tânăr care încerca să intre în România s-a ascuns în compartimentul motor al unui autocar - FOTO
Un tânăr care încerca să intre în România s-a ascuns în compartimentul motor al unui autocar – FOTO
Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: politiadefrontiera.ro


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide