Un tânăr s-a filmat live pe internet în timp ce mergea cu peste 170 km/h în oraş | VIDEO

Autor: prosport.ro acum 6 ani Știri auto
Un tânăr s-a filmat live pe internet în timp ce mergea cu peste 170 km/h în oraş | VIDEO

 


Un tânăr de 24 de ani din Marea Britanie a stârnit o veritabilă revoltă pe internet după ce s-a filmat şi a transmis live pe internet, prin aplicaţia Periscope, cum îşi conducea maşina cu peste 170 de kilometri pe oră, într-o zonă rezidenţială din Londra, scrie ProSport.ro.

Aflat la volanul uni Volkswagen Golf R, cotat la aproximativ 40.000 de euro şi preparat foarte probabil pentru curse ilegale, Mohammed Hilowle a filmat momentul în care maşina sa atinge în doar 30 de secunde viteza de 108 mile pe oră (aproximativ 173 km/h) în timp ce circula în oraş şi depăşea alte autotirisme ce circulau regulamentar.

Mai grav, Hilowle ţinea o singură mână pe volan, în timp ce cu cealaltă filma acul vitezometrului, carosabilul şi, din când în când, întorcea camera spre el. La finaul clipului tânărul întreabă ironic: „S-a bucurat toată lumea de acest tutorial despre cum să conduci ca un nebun şi să fii la un pas de moarte?”
 

Imaginile i-au şocat pe userii Periscope, iar unul dintre aceştia le-a trimis presei din Marea Britanie, astfel încât Hilowle să poată fi tras la răspundere de autorităţi.

„Eram şocat şi nu-mi venea să cred cât de repede conducea, pe întuneric şi cu o singură mână pe volan. A fost o prostie atât de mare. Părea că pentru el totul este doar un joc. E un miracol că nimeni nu a fost rănit sau ucis”, le-a scris userul care a publicat imaginile celor de la The Sun.

Conform ProSport.ro, imaginile au ajuns şi la reprezentanţii poliţiei şi Hilowle va fi foarte probabil pedepsit.

 

 

Comentarii
Inchide