Un tânăr s-a luat la întrecere cu maşina Poliţiei. Cum s-a terminat cursa?

Un tânăr s-a luat la întrecere cu maşina Poliţiei. Cum s-a terminat cursa?

Autor: ProMotor acum o lună Știri

Un tânăr de 21 de ani fără permis s-a luat la întrecere cu maşina Poliţiei pe DJ 25 după ce a refuzat să oprească la semnalele acestora. Şoferul de ocazie a fost reţinut şi riscă acum să fie arestat.

Marţi, 22 septembrie, un echipaj de poliţie din cadrul Postului de Poliţie Griviţa, care se deplasa cu autospeciala pe D.J. 25, între localităţile Călmăţui şi Iveşti, a observat în trafic un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr, de 21 de ani, poliţiştii deţinând informaţii că acesta nu posedă permis de conducere. Ca urmare, au efectuat semnale de oprire, însă tânărul nu a ţinut cont de acestea, mărind viteza de deplasare.

Tânărul nu avea permis și a încercat să fugă de poliție

Poliţiştii au plecat în urmărirea autoturismului în cauză şi, la intersecţia străzilor 1 Decembrie 1918 şi Alexandru Lăpuşneanu, din comuna Iveşti, persoana aflată la volan a lovit autospeciala care încerca să-l blocheze, acroşând-o în partea dreaptă faţă şi provocându-i mai multe avarii, după care s-a oprit într-un cap de pod”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Tânărul a fost imobilizat şi condus la sediul Poliţiei, după audiere fiind reţinut, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore. El este cercetat acum pentru conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi distrugere, iar în cursul zilei de miercuri, 23 septembrie, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Lieşti în vederea dispunerii unei măsuri preventive, scrie Adevarul.ro.


Sursa foto: PROMOTOR


Comentarii
Inchide