Un taximetrist reacţionează barbar când e luat la mărunte (VIDEO)

Un taximetrist reacţionează barbar când e luat la mărunte (VIDEO)

Autor: Alexandru Banu acum 3 ani Știri

„De acum nu mai fac taximetrie! Te omor cu mana mea! Te urmăresc şi te omor!” Acestea sunt ameninţările unui taximetrist adresate unui agent din cadrul Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti. Agresorul a fost încătuşat şi amendat cu 11.100 lei.

Miercuri după amiază, un echipaj al Serviciului Circulaţie din cadrul Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti se afla în misiune în zona Pieţei Sudului din Capitală. În staţia de taxi, agenţii locali l-au găsit pe C.F.I., în vârstă de 46 de ani, care aştepta clienţi în taxiul său. Fără echipament radio conectat şi, mult mai grav, fără a avea atestat profesional, taximetristul a refuzat legitimarea în momentul în care agenţii locali au descoperit abaterile. 
Ieşind agresiv din autoturism, bărbatul a început să-i înjure cumplit pe cei doi poliţişti locali. Chiar dacă au încercat să aplaneze conflictul, agenţii au fost ameninţaţi cu moartea printre cuvinte triviale. În aceste condiţii, C.F.I. a fost imobilizat şi condus la Secţia 15 Poliţie, acolo unde – pentru încălcarea legilor taximetriei şi a ordinii publice – a fost sancţionat cu suma de 11.100 lei. Cazul a fost preluat de lucrători din cadrul Poliţiei Române, în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj.
De remarcat este faptul că, în urmă cu două luni, C.F.I. a mai fost sancţionat de către agenţii Poliţiei Locale Bucureşti tot pentru abateri la legea taximetriei.

Sursă Poliţia Locală Bucureşti

 

 

 Comentarii
Inchide