Un taximetrist şi-a lovit cu maşina clientul, după o dispută, apoi a plecat liniştit să-şi schimbe cureaua la alternator

Autor: Marius Vișan 29 apr. 2016 Știri auto
Un taximetrist şi-a lovit cu maşina clientul, după o dispută, apoi a plecat liniştit să-şi schimbe cureaua la alternator

 


Nicu Florin Dediu, un taximetrist din Galaţi, a lovit cu maşina la începutul acestui an un client arab pentru motivul că i-ar fi trântit prea tare uşa de la maşină, scrie Adevărul.ro.

Cetăţeanul de origine arabă Alferdawi Huzifah a chemat un taxi pentru a se deplasa de la Galaţi la Brăila. La comanda s-a prezentat Nicu Florin Dediu, care i-ar fi cerut sirianului o parte din banii înainte de ajunge la destinaţie, pe motrivul că acesta i se părea ”suspect”. Sirianul a refuzat, după care discuţia a degenerat într-un schimb violent de replici.

”Şoferul mi-a spus pe un ton ridicat că ori îi achit cursa, ori mă lasă pe mine aici. Eu i-am răspuns  >, arătându-i că am bani suficienţi pentru achitarea cursei. Şoferul mi-a spus >, motiv pentru care l-am întrebat de ce mă înjură. I-am spus > şi am coborât pentru a căuta un alt taxi”, a declarat cetăţeanul sirian pentru Adevărul.ro.

După ce sirianul a coborât din maşină, trântind portiera, taximetristul l-a scuipat şi l-a lovit cu maşina.

”Datorită nervozităţii, am accelerat şi m-am deplasat în viteză spre ieşirea din Peco, îndreptându-mă spre client. L-am acroşat cu partea frontal dreapta, în zona picioarelor şi am observat că acesta s-a dezechilibrat, căzând la pământ. M-am uitat spre el, dacă are sau nu ceva şi, când l-am văzut că era ridicat, mi-am continuat deplasarea, îndreptându-mă spre un service auto, în zona IC FRimu, ca să schimb cureaua la alternator”, a declarat taximetristul pentru Adevărul.ro.

Victima a suferit răni în zona spatelui, la mâna dreptă şi la cap, iar leziunuile au necesitat trei zile de îngrijiri medicale.

Taximetristul a fost trimis în judecată pentru tentativă la omor, faptă pentru care riscă o pedeapsă între 5 şi 10 ani de închisoare.


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide