Un TIR a luat foc pe Autostrada Transilvaniei – VIDEO

Autor: Marius Vișan 12 nov. 2021 Știri auto
Un TIR a luat foc pe Autostrada Transilvaniei – VIDEO

Remorca unui TIR a luat foc vineri dimineata (12 noiembrie) pe Autostrada Transilvania, pe sensul de merg de la Gilău spre Turda.

ISU Cluj anunța ca s-a intervenit cu două autospeciale, iar a treia a fost solicitată în sprijin, pentru stingerea flăcărilor care au cuprins remorca unui autocamion care se deplasa pe A3.

Din fericire nu au fost anunțate persoane rănite, scrie Stiridecluj.ro.

O bandă de pe autostradă este ocupată în apropiere de km 18, pe sensul de mers dinspre Gilău spre Turda, iar traficul se desfășoară pe o singură banda.

Incendiul a fost puternic

În jurul orei 7.40, pompierii clujeni au anunțat ca focarele au fost limitate deja si se lucrează la stingerea completa a focului. Incendiul a fost unul puternic si a distrus si piesele pentru aparate electronice transportate.

”Focarele au fost limitate deja, se lucrează pentru lichidarea lor, având în vedere că flăcările au cuprins și încărcătura camionului, constituită din piese pentru apărate electronice. Se intervine în aceste momente cu două autospeciale, iar a treia a fost solicitată în sprijin, pentru stingerea flăcărilor care au cuprins remorca unui autocamion care se deplasa pe A3. Nu sunt anunțate persoane rănite până acum. Intervenția este în desfășurare, o bandă de pe autostradă este ocupată în apropiere de km 18, pe sensul de mers dinspre Gilău spre Turda, iar traficul se desfășoară pe o singură bandă în zona respectivă”, se arăta în informarea de presă emisă la scurt timp după intervenția pompierilor.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide