Incendiu violent la un service auto de pe Centura Craiovei – VIDEO

Autor: George Cristea 30 aug. 2020 Știri auto

Un incendiu violent s-a produs duminică la un service auto de pe Centura Craiovei. Mai multe mașini au fost avariate, printre care și cinci camioane.

Intră în Galeria FOTO

Două detașamente de pompieri cu șase autospeciale de stingere a incendiilor au intervenit duminică pentru stingerea unui incendiu violent produs pe Centura Craiovei. Acestora li s-a alăturat o autospecială de lucru la înălțime, o ambulanță și o autospecială CBRN (de protecție Chimică-Biologică-Radiologică-Nucleară).  Hala cuprinsă de flăcări adăpostea o unitate service pentru camioane.

„La sosirea pompierilor la locul intervenției, incendiul se manifesta generalizat pe aproximativ 350-400 mp cu posibilitate de propagare la celelalte autovehicule parcate. În hală au fost surprinse de flăcări trei capete tractor  și un autoturism. Incendiul s-a propagat la două containere de depozitare materiale care erau lipite de hală și la două capete tractor”, au comunicat cei de la ISU Dolj.

Cauza pentru care a izbucnit un incendiu violent pe Centura Craiovei

Incendiul a produs degajări importante de fum în zonă. Filmările postate de locuitorii din zonă pe rețelele de socializare dau puține speranțe că ar mai fi putut fi ceva salvat din hala în care s-a produs incendiul. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită, din primele informații.

Se pare că în hala în care a izbucnit incendiul se aflau materiale inflamabile, printre care anvelope auto și recipiente cu vopseluri și uleiuri. Pericolul de explozie a existat până în momentul stingerii incendiului. Nu se cunoaște deocamdată care a fost cauza declanșării focului. Incendiul a fost localizat după mai multe ore de luptă cu flăcările.

Un incendiu similar a izbucnit acum câteva luni la un service auto aflat pe șoseaua Fundeni din București. În acest caz, pompierii au avut nevoie de mai multe ore pentru a stăvili flăcările. Intervenția a fost dificilă, iar flăcările au cuprins și un depozit de materiale de construcții aflat lângă hala care a a rs.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide