Un TIR a scăpat de sub control și a distrus tot ce i-a ieșit în cale – FOTO

Autor: ProMotor 26 mai 2021 Știri auto

Un TIR a intrat, miercuri dimineaţă, într-o casă din localitatea Tâmna, judeţul Mehedinţi. La sosirea pompierilor, șoferul se afla blocat în cabină, însă nu era încarcerat. Salvatorii au extras victima și au predat-o în stare de conștiență unui echipaj SAJ.

În urma incidentului șoferul autotrenului, un bărbat în vârstă de 39 de ani din județul Dolj, a ajuns la spital. Accidentul s-a petrecut pe drumul naţional DN 6.

Intră în GALERIA FOTO

În drumul său, autotrenul a spulberat un autoturism parcat în calea sa

„În această dimineață, două echipaje de pompieri din cadrul Stației Strehaia au intervenit cu o autospecială cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD la un accident rutier, produs pe Drumul Național 6, în localitatea Tâmna. În accident a fost implicat un autotren, care a părăsit partea carosabilă. La sosirea pompierilor, șoferul se afla blocat în cabină, însă nu era încarcerat. Salvatorii au extras victima și au predat-o în stare de conștiență unui echipaj SAJ. Pompierii au intervenit și pentru asigurarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor prin deconectarea bornelor autovehiculului”, transmite ISU Mehedinți.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă

„În această dimineața, un bărbat de 39 de ani, din județul Dolj în timp ce conducea un autotren, pe DN 6, in localitatea Tâmna a părăsit partea carosabilă, a acroșat un autoturism parcat, după care a intrat în coliziune cu un imobil. În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto, care a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți, Andreea Rădoi.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: ISU Mehedinţi



Comentarii
Inchide