Momentul în care un autobuz plin cu oameni s-a oprit pe calea ferată și bariera a coborât peste el – VIDEO

Autor: ProMotor 25 ian. 2021 Știri auto

Un autobuz plin cu oameni s-a oprit peste calea ferată, la Jucu, în judeţul Cluj, în timp ce aştepta la semafor. Brusc, bariera s-a lăsat chiar peste autobuz, însă şoferul a avut prezenţa de spirit şi a reuşit să scape.

Incidentul a avut loc vineri, 22 ianuarie, la Jucu, în judeţul Cluj şi ar fi putut să aibă urmări mult mai grave. Monitorul de Cluj scrie că autobuzul a oprit la un semfor, exact peste calea ferată. În zonă, traficul se desfăşura cu greutate după ce cu scurt timp în urmă avuse loc un accident, iar coloana a înaintat cu greu.

Un echipaj de poliție se afla la acea trecere peste cale ferată

Autobuzul a reuşit să pornească la timp de pe calea ferată, dar odată depăşit acest obstacol, bariera s-a lăsat și a căzut exact peste el. Şoferul a reuşit însă o manevră şi a reuşit să demareze.

Întâmplarea a avut loc chiar sub ochii unui echipaj de poliţie, aflat în intersecţie, care monitoriza traficul după accidentul produs anterior. Având în vedere că oamenii legii erau de față sperăm că se vor lua măsuri ca astfel de incidente să nu se mai întâmple.

În clipul de mai jos puteți vedea momentul în care bariera se lasă peste autobuzul plin cu oameni (video la secunda 52)

VIDEO

Accidentele care au loc la trecerile cu calea ferată sunt frecvente în România

Nu de puține ori au avut loc accidente la trecerile cu calea ferată. Ele sunt sunt mai frecvente decât ne-am imagina în România. Motivul este absența barierelor la multe dintre trecerile la nivel, în special pe drumurile secundare, mai puțin circulate.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: YouTube / Monitorul de Cluj



Comentarii
Inchide