Un TIR plin cu piese auto s-a făcut scrum pe o șosea din România – FOTO

Autor: ProMotor 12 apr. 2021 Știri auto

În această dimineață (12 aprilie), pe drumul dintre localitățile Victoria și Berteștii de Sus, județul Brăila, un camion încărcat cu piese auto a luat foc. Se intervine cu două ASAS de la Detașamentul 2 Brăila și Garda Însurăței.

În sprijin a intervenit SVSU Victoria (Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Victoria) cu o autospecială cu apă și spumă. Încă nu s-a stabilit cauza incendiului.

Din fericire, șoferul a reușit să îndepărteze la timp capul tractor, însă restul vehiculului a fost distrus, la fel și marfă transportată. Conform datelor transmise de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU Brăila) camionul este înmatriculat în Turcia, iar șoferul este și el de origine turcă.

Un alt incident în care a fost implicat un TIR, pe un drum din România, s-a petrecut de curând

Un TIR cu o încărcătură în valoare de nu mai puțin de 8 milioane de euro s-a răsturnat pe o șosea din județul Dâmbovița

Din primele cercetări, șoferul de TIR ar fi încercat să evite un autoturism și s-a răsturnat în afara părții carosabile, pe DN72, pe raza localității Mija din județul Dâmbovița, miercuri, pe 7 aprilie. Șoferul le-a explicat polițiștilor că, în urma manevrei, încărcătura a intrat în balans. Conducătorul auto nu mai putut redresa colosul. Bărbatul nu a fost rănit și niciun alt vehicul nu a fost implicat în accident.

Autotrenul transporta o încărcătură cu o valoare foarte mare, estimată la 8 milioane de euro. În remorcă se aflau pachete de țigări. Pentru a se asigura că acestea nu vor fi sustrase din remorcă, mai multe echipaje supraveghează zona.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: ISU Brăila



Comentarii
Inchide