Un TIR s-a răsturnat pe malul râului Arieș – VIDEO

Autor: ProMotor 20 mart. 2021 Știri auto

Şoferul unui autotren a fost grav rănit într-un accident produs vineri pe DN 75.

TIR-ul pe care îl conducea a ieşit de pe carosabil, pe raza localităţii Brăzeşti, în Munţii Apuseni, şi s-a răsturnat pe malul râului Arieş.

Din primele informaţii este vorba despre un autotren (care transporta două capuri tractor) ieşit de pe carosabil, cu pericol de a ajunge în râul Arieş. În accident au fost implicate două persoane, din care una este încarcerată în cabina autotrenului, au transmis reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba.

La locul accidentului s-a intervenit de către Staţia de Pompieri Câmpeni cu o autospecială cu apă şi spumă, cu modul descarcerare, fiind trimis şi un echipaj SMURD. Pompierii au acţionat atât pentru stabilizarea autotrenului, cât şi pentru descarcerarea victimei, respectiv a conducătorului auto.

După extragerea victimei, aceasta a fost predată echipajului medical

Evaluarea medicală a arătat că victima a suferit politraumatisme abdominale şi posibilă hemoragie internă, fiind transportată spre Turda, pentru a face joncţiunea cu un echipaj medical TIM (cu medic), au precizat cei de la ISU Alba.

Potrivit Poliţiei, traficul este îngreunat în zona în care a avut loc accidentul.

”Stația de Pompieri Cîmpeni intervine la un accident rutier produs DN 75, pe rază localității Brăzești, com. Salciua.
Din primele informații este vorba despre un autotren (care transporta două capuri tractor) ieșit de pe carosabil cu pericol de a ajunge în râul Arieș. În accident au fost implicate două persoane din care una este încarcerată în cabina autotrenului.
Forțe alocate: 1 ASAS (cu modul descarcerare) și 1 SMURD B2 în cooperare cu SAJ Baia de Arieș. Victima a fost descarcerată și predată echipajului medical, conștientă, suferind un traumatism toracic. În aceste momente se lucrează pentru stabilizarea autotrenului și descarcerarea victimei. După evaluarea medicală victima a suferit politraumatisme abdominale, posibilă hemorgie internă fiind transportată spre Turda pentru a face joncțiunea cu un echipaj medical TIM (cu medic). Este vorba despre șoferul TIR-ului, celălalt pasager nu a suferit leziuni fiind conștient”, se arată în comunicatul de presă ISU.

Intră în GALERIA FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: ISU



Comentarii
Inchide