Un tramvai a lovit mai multe mașini care așteptau la semafor – VIDEO

Autor: ProMotor 16 mart. 2021 Știri auto

Un tramvai și șase autoturisme au fost implicate într-un accident produs marți, 16 martie, în Iași.

Un tramvai a lovit mai multe mașini care așteptau la semafor. Accidentul s-a produs pe strada Anastasie Panu, din Iași. Din primele informații, se pare că mijlocul de transport în comun a rămas fără frâne și nu a putut evita contactul cu autoturismele care așteptau la semafor, informează Adevărul.ro.

”Poliția o să își facă treaba și o să aveți un răspuns. Deocamdată sunt în stare de șoc. Vă rog înțelegeți că sunt stresat. Oamenii se pare că sunt în regulă. Așteptăm verdictul medicilor. Mașinile erau la semafor”, a declarat vatmanul. Compania de Transport Public Iași va face o anchetă pentru a stabili cauza accidentului.

Un tramvai a lovit mai multe mașini. O persoană a rămas încarcerată și a fost transportată la spital

„Nu ne putem pronunța. În general toți spun că au rămas fără frâne. Am făcut o comisie și urmează să fie evaluat. Poate din cauza stresului şi din împrejurările evenimentului asta a fost primele cuvinte. Tramvaiul este sigilat și urmează să fie evaluat”, a declarat Cristian Stoica, director al Companiei de Transport Public Iași. O persoană a rămas încarcerată și a fost transportată la spital.

„Polițiștii rutieri au fost sesizați prin apel unic de urgență 112 despre un incident rutier care a avut loc pe raza municipiului Iași. Este vorba de o coliziune între un tramvai și mai multe autovehicule. A rezultat o singură victimă. Este vorba de o conducătoare auto. Ea a fost transferată la spital.

Toți conducătorii auto implicați în eveniment au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative. În cauză se efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Iași, Anca Vîjiac.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: TeleM Iași , Ziarul de Iași



Comentarii
Inchide