Un tramvai și un autoturism s-au ciocnit în Capitală – FOTO

Autor: ProMotor 30 dec. 2020 Știri auto

Un accident de circulație a avut loc astăzi (30 decembrie) în Capitală, pe Șoseaua Petricani. Un tramvai și un autoturism s-au ciocnit, iar din primele date ambele vehicule sunt grav avariate, tramvaiul sărind de pe șine. Potrivit primelor informații de la fața locului, doi călători din tramvaiul implicat în accident au fost răniți.

Mai multe tramvaie ar fi blocate la acest moment pe bulevardul Dimitrie Pompeiu din cauza accidentului rutier. Polițiștii se află la fața locului și efectuează măsurători pentru a stabili cauzele care au dus la producerea accidentului, scrie Digi24.ro.

Galerie Foto

Nu este primul incident din 2020 care implică un autoturism si un tramvai

La începutul lunii ianuarie 2020, un şofer care nu respecta nicio regulă de circulaţie şi sfida pasagerii dintr-un tramvai l-a scos din minţi pe un vatman. Cu mașina așezată pe șine la semafor, șoferul a blocat calea tramvaiului, iar când s-a dat verde, a început să frâneze brusc și repetat, pentru a-l obliga pe vatman să frâneze la rândul lui. Doar că acesta nu a mai oprit la un moment dat și i-a dat o lecție teribilistului din trafic.

În imaginile surprinse de camera de bord a tramvaiului, se observă cum, înainte de intersecția de la Piața Coșbuc, o mașină intră pe linia de tramvai și rămâne pe șine și la semafor. În momentul în care tramvaiul are verde și dă să plece, șoferul continuă să blocheze linia. Supărat, vatmanul începe să-l claxoneze insistent pentru a-i elibera drumul.

Într-un final, șoferul pornește, dar frânează după nici doi metri, iar tramvaiul intră intenţionat în el. Șoferul implicat în incident a fost sancționat de polițiști: a rămas fără permis pentru o lună și a primit o amendă de 2.230 de lei.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide