Un turist a rămas blocat cu mașina pe pârtie. Voia să ajungă mai aproape de cazare

Autor: Ionuț Vîlciu 08 ian. 2024 Știri auto
Un turist a rămas blocat cu mașina pe pârtie. Voia să ajungă mai aproape de cazare

Un turist a intrat cu mașina pe pârtie, dar a rămas blocat în zăpadă. Șoferul voia să ajungă cu bagajele mai aproape de locația la care era cazat.

Un turist a intrat cu autoturismul pe pârtie, la Muntele Mic, în judeţul Caraş Severin, el traversând două pârtii până a rămas blocat în zăpadă, transmite News.ro.

„Un turist a traversat cu maşina două pârtii, punând în pericol viaţa şi integritatea schiorilor, deoarece a ignorat semnele clare de interzicere a accesului. Acesta a rămas împotmolit cu vehiculul său chiar la baza ultimei pârtii. Jandarmii montani din cadrul Postului Muntele Mic, aflaţi în misiune de patrulare, au observat maşina pe pârtia de schi şi au intervenit prompt la faţa locului. După identificarea conducătorului auto, acesta a declarat că intenţiona să-şi ducă bagajul la hotel, fără să folosească mijloacele de transport asigurate de proprietarii locurilor de cazare”, au anunțat duminică, 7 ianuarie, oficialii Inspectoratului de Jandarmi Caraş Severin.

Turistul voia să ajungă mai aproape de cazare cu mașina, dar a rămas blocat în zăpadă

Șoferul a intrat cu mașina pe două pârtii, dar a rămas blocat în zăpadă, în cele din urmă. Oprit de jandarmii montani, el a explicat că voia să ajungă cât mai aproape de locația în care era cazat, pentru a nu căra bagajele. Jandarmii l-au amendat pe șofer cu 1000 de lei pentru încălcarea regulilor de acces şi punerea în pericol a siguranţei pe pârtiile de schi.

Este al doilea astfel de incident produs în decursul săptămânii trecute la Muntele Mic. În urmă cu doar două zile de producerea acestui incident, un taximetrist a intrat cu maşina pe pârtie, printre schiori, pentru a-şi duce clienţii cât mai aproape de locul de cazare.

Acesta a fost oprit de către jandarmii montani și a declarat că statutul său de taximetrist îi dă dreptul de a-şi lăsa clienţii oriunde. „Cu cât îl duc mai departe pe client, cu atât este mai profitabil pentru mine”, a motivat taximetristul. Și el a fost amendat cu o mie de lei, de asemenea.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Jandarmeria Caraș Severin / Facebook


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide