Un Volvo XC60 se vinde în Olanda cu 5.950 de euro. Cum arată după 425.000 km – GALERIE FOTO

Autor: Ionuț Vîlciu 02 apr. 2023 Știri auto

Un Volvo XC60 se vinde în Olanda cu doar 5.950. Cum arată SUV-ul suedez după ce a parcurs peste 425.000 de kilometri?

Volvo XC60 a fost și este unul dintre cele mai căutate SUV-uri premium din clasa compactă. Fie că vorbim de piața de mașini noi sau de cea a mașinilor la mâna a doua, Volvo XC60 rămâne una dintre cele mai populare alegeri. Clienții care caută o mașină practică și sigură, de familie, vor găsi aceste caracteristici în SUV-ul suedez.

Nu toată lumea are banii necesari pentru achiziționa un XC60 nou, iar aici intervine piața mașinilor la mâna a doua, acolo unde vom găsi multe oferte. Dat fiind faptul că importurile sunt destul de populare, am ales un exemplar de Volvo XC60 care se vinde în Olanda. Este vorba despre un XC60 din 2009, care are la bord 425.100 de kilometri, conform anunțului postat pe AutoScout24.

Volvo XC60 cu 425.000 km la bord. Merită 5.950 de euro?

Mașina pe care am găsit-o la vânzare în Olanda se vinde pentru prețul de 5.950 de euro. Fiind un exemplar timpuriu, își arată vârsta prin faptul că nu este atât de tehnologizat precum modelele care au venit în anii următori. Cu toate acestea, mașina arată foarte bine pentru cei 425.100 km pe care i-a parcurs în cei 14 ani. Caroseria este dreaptă, fără îndoituri sau zgârieturi evidente și nu există semne de rugină. Farurile nu sunt îngălbenite, iar ornamentele din plastic încă arată bine. La fel putem spune și despre jantele din aliaj, care nu sunt îndoite sau lovite.

Și interiorul este în stare bună, din pozele oferite în anunț putem vedea că este curat și că elementele sunt la locul lor, ceea ce este foarte bine pentru o mașină cu un asemenea rulaj. După cum spuneam, nu are cele mai noi tehnologii, dar designul a rămas plăcut până în zilele noastre, iar materialele interioare sunt de bună calitate, așa cum ne-am putea aștepta de la o mașină din clasa premium.

Sub capotă este motorul de 2,4 litri, pe motorină, care livrează 165 CP și 340 Nm. Acesta este legat la o transmisie manuală cu șase trepte. De asemenea, mașina dispune și de tracțiune integrală. Motorul de 2,4 litri diesel de la Volvo este un propulsor fiabil, destul de economic, dar care vine cu prețul unui impozit ceva mai mare, de aproximativ 1.000 de lei pentru un oraș precum București.

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: AutoScout24.com


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide