Unde ar putea fi cea mai lungă călătorie cu trenul din istorie. Se vor parcurge aproape 19.000 de kilometri

Autor: Daniel Samoilă 15 dec. 2021 Știri auto
Unde ar putea fi cea mai lungă călătorie cu trenul din istorie. Se vor parcurge aproape 19.000 de kilometri

Nu mai puțin de 19.000 de kilometri se vor parcurge doar cu o singură călătorie cu trenul. Va fi cea mai lungă rută din istorie.

Cel mai lung traseu feroviar din istorie ar urma să aibă loc între Portugalia și Singapore și va dura 21 de zile. Acest traseu este posibil după a fost inaugurată noua cale ferată în Laos, în luna decembrie.

Traseul din Portugalia și Singapore va avea 18.775 de kilometri și va traversa 13 țări din lume. Prețul unei călătorii ar urma să coste 1.200 de euro.

 

Portugalia-Singapore, cea mai lungă călătorie cu trenul din istorie

Potrivit euronews.com, această călătorie va presupune și câteva opriri peste noapte, care sunt necesare pentru a face legăturile între trenuri. De asemenea, ar trebui rezolvate și probleme cu vizele și alte documente.

O călătorie cu trenul pe această rută ar fi fost doar până în Vietnam, după aproximativ 16.989 de kilometri. Ca să ajungă în Singapore pasagerii trebuiau să ia un autobuz din Saigon, prin Cambodgia până în Bangkok.

Această rută va fi disponibilă în viitorul apropiat. Momentan, traseul Portugalia-Singapore nu poate fi realizat pentru că sunt închise temporar căile ferate Paris-Moscova și Moscova-Beijing.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Shutterstock



Comentarii
Inchide