UniCredit Leasing vinde un BMW X1 din 2017. SUV-ul se apropie de 180.000 de km

Autor: Robert Pindic 02 iun. 2023 Știri auto

UniCredit Leasing pune la dispoziție un SUV de familie la un preț atractiv. Acest BMW X1 se prezintă excelent, în ciuda celor 176.000 de km parcurși.

BMW X1 xDrive20d din 2017 îmbină utilitatea cu eleganța, acest crossover fiind considerat de Car and Driver ca fiind printre cele mai bune în categoria mașinilor de lux de dimensiuni mici.

X1 este un model cu 4 uși și 5 locuri, propulsat de un motor turbo diesel de 2.0 litri. Acesta dezvoltă o putere de 190CP (140 kW) la 4000 rpm și un cuplu de 400 Nm, la 1750 rpm. Motorul transmite puterea către toate cele patru roți prin intermediul unei cutii automate cu opt trepte.

BMW susține că X1 xDrive20d consumă 5,1 l/100 km de motorină în condiții de drum mixte, emițând în același timp 135g/km de CO2. Rezervorul său de combustibil de 61L este suficient pentru ca mașina să fie capabilă să parcurgă 1196 km la un plin.

Mașina are o prezență deosebită pe șosea, măsurând 4439mm în lungime, 1821mm lățime și 1612mm înălțime. Consumul și dimensiunile transformă această mașină într-un automobil potrivit pentru orice ocazie, atât pentru circulația în oraș, cât și la drum lung, în excursiile cu familia. Aceste călătorii sunt facilitate și de portbagajul spațios, alături de un interior suficient de larg pentru confort.

O mașină îngrijită, la un preț decent

Pe cât de bine sună caracteristicile acestui SUV, pe atât de bun este și aspectul mașinii. În ciuda faptului că are un rulaj de 175.971 de km, exteriorul autoturismului este lipsit de imperfecțiuni estetice, vopseaua păstrând același albastru metalizat care ne încântă privirile. Odată ce pășim în interiorul SUV-ului, observăm numeroase detalii care conferă un aspect premium, construit de scaune, bordul mare și volanul solid.

Mașina dispune de o multitudine de caracteristici, care vin atât în interesul șoferului (airbag, ESP, cameră video marșarier, pilot automat, închidere centralizată, sistem de navigație), cât și pentru confortul tuturor călătorilor, cum ar fi scaunele încălzite.

Prețul unui BMW X1 xDrive20d nou-nouț ar ajunge la peste 43.000 de euro, însă cel din oferta UniCredit Leasing costă 23.205 euro cu TVA inclus. Anunțul se poate vedea aici.

În ciuda faptului că avem suficiente imagini pentru a ne face o impresie generală despre vehicul, banca ne sfătuiește să fim precauți la achiziționarea unuia dintre automobilele lor. Compania ne avertizează că aceste vehicule au fost recuperate din contractele de leasing și că respectivii cumpărători ar trebui să ia în considerare starea vizuală și tehnică a vehiculului înainte de a lua o decizie de achiziționare.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: UniCredit Leasing


Robert Pindic
Robert Pindic
Robert Pindic studiază Media Digitală în cadrul Universității „Transilvania” din Brașov, specializare ce i-a deschis orizonturile către jurnalism. Lumea auto i s-a părut fascinantă încă de când s-a urcat întâia oară la volan, iar odată cu obținerea permisului de conducere la 18 ani, ... citește mai mult

Comentarii
Inchide