Unul dintre BMW-urile care i-au aparținut lui Maradona a fost vândut

Autor: Daniel Samoilă 08 ian. 2022 Știri auto

Unul dintre cele două BMW-uri care i-au aparținut lui Diego Maradona a fost vândut.

Este vorba despre un BMW M4, care a avut un preț de pornire de 165.000 de dolari. Modelul coupé M4 de culoare neagră fusese achiziționat Diego Maradona în 2017, anul în care acesta revenise în calitate de antrenor în Emiratele Arabe Unite.

BMW M4 are doar 5.900 km parcurși și este un exemplar original, care nu a suferit modificări majore nici la exterior, nici la interior.

BMW M4 dispune de un motor de 3,0 cu șase cilindri în linie care dezvoltă 431 CP. Acesta este legat la o transmisie automată DKG cu dublu ambreiaj cu 7 rapoarte. La interior coupe-ul german are tapițerie din piele, iar acoperișul este din fibră de carbon. Pe parbrizul mașinii este și un autograf al lui Maradona.

Cel de-al doilea BMW nu s-a vândut încă

Licitația a fost organizată pe data de 19 decembrie 2021 de către grupul Adrian Mercado Subastas. A fost, de altfel, un interes scăzut din partea oamenilor. În total, doar 1.500 de persoane au urmărit în online această licitație, care a generat venituri de 1,42 milioane de dolari, scrie Hotnews.ro.

Pe lângă BMW-ul M4 vândut, Maradona a mai avut un model al constructorului bavarez din 2017, un luxos BMW 750i, care este evaluat la 225.000 de dolari. Mercado speră să primească o ofertă în zilele următoare.

„Credem că această maşină va fi plasată şi ea probabil în această săptămână, va mai rămâne aşadar doar casa” de 700 m2 cu piscină, pe care Maradona le-a cumpărat-o în anii 1980 părinţilor săi şi unde ei au locuit mai bine de 30 de ani, în cartierul rezidenţial Villa Devoto din Buenos Aires”, au declarat oficialii grupului Mercado.

Nici fosta casă a lui Maradona din Argentina nu a fost vândută.

Câştigurile generate de licitaţia organizată de „Adrian Mercado” vor fi folosite pentru a se putea plăti toate datoriile fostului fotbalist şi nu vor fi împărţite între moştenitori. Decizia îi aparține judecătoarei Luciana Tedesco.

Diego Armando Maradona a murit pe 25 noiembrie 2020, la vârsta de 60 ani, în locuința sa din Tigre, ca urmare a unui stop cardiorespirator.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: autobolog.it



Comentarii
Inchide