Unul dintre cei mai mari tenismeni din istorie a fost în secret la Ţiriac să-i vadă colecţia de maşini

Autor: Marius Vișan 06 mart. 2018 Știri auto

Boris Becker, unul dintre cei mai cunoscuţi jucători de tenis la nivel mondial, a vizitat de curând galeria Ţiriac Collection. Recunoscut drept cel mai tânăr câştigător al Turneului de la Wimbledon, fostul jucător a inclus în programul călătoriei sale în România şi un tur complet al colecţiei auto din Otopeni.

Fostul tenismen s-a fotografiat alături de modele auto de excepţie, precum Mercedes-Maybach G650 Landaulet sau Mercedes-Benz SLR McLaren Stirling Moss Edition. Totodată, a avut surpriza de a descoperi un model Ferrari 400i care a aparţinut chiar familiei sale înainte de a fi expus la Ţiriac Collection. 

FOTO

După ce a admirat toate modelele auto şi moto expuse, Boris Becker a notat în cartea de oaspeţi a Ţiriac Collection:
“Ca un copil într-un magazin cu dulciuri…uimitor, impresionant, wow. Mă voi întoarce în curând să conduc toate maşinile!!!”

Citeşte şi Noul papuc românesc nu arată aşa cum te-ai fi aşteptat

Citeşte şi Aşa vei fi sigur că-ţi păstrezi maşina ca nouă

Ţiriac Collection este prima galerie auto personală din România deschisă publicului, care reuneşte modele auto şi moto emblematice, atât clasice, produse începând cu anul 1899, cât şi de ultimă generaţie, aparţinând celor mai importanţi producători auto din lume.
Programul de vizitare pentru publicul larg este de vineri până duminică, în intervalul orar 10:00-19:00.
Galeria a lansat de curând o aplicaţie proprie pentru smartphone, Ţiriac Collection Mobile App, disponibilă pentru sistemele de operare Android şi iOS. Aceasta poate fi descărcată gratuit de la adresa app.tiriaccollection.ro.

Detalii suplimentare despre Ţiriac Collection pot fi accesate la adresa www.tiriaccollection.ro şi pe pagina de facebook a galeriei.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide