Unul dintre cele mai noi modele Porsche a fost filmat în Bucureşti. Are 510 CP şi costă aproape 300.000 de euro – VIDEO

Autor: Marius Vișan 30 sept. 2019 Știri auto

Dacă la capitolul şosele România se află pe ultimele locuri, la capitolul maşini scumpe românii stau destul de bine. În vară am văzut cum arată un Bugatti Chiron pe străzile din Bucureşti, iar acum aflăm că un român conduce şi un Porsche 911 Speedster ediţie limitată la 1948 de unităţi. 

Românii se mişcă repede, şi nu doar la propriu. Producţia lui 911 Speedster a început abia în luna aprilie a acestui an, iar la sfârşit de septembrie se află deja în România. Este o performanţă, având în vedere că este destul de greu şi de scump să rezervi o ediţie limitată Porsche.

GALERIE FOTO PORSCHE 911 SPEEDSTER

Despre 911 Speedster

Ca vehicul concept, 911 Speedster şi-a sărbătorit premiera mondială în 2018 la ceremonia aniversării „70 de ani de Porsche Sports Cars” din Zuffenhausen. Au urmat şi alte apariţii publice la Goodwood Festival of Speed, la Rennsport Reunion VI din Laguna Seca, California, precum şi la Salonul Auto de la Paris din octombrie. Numeroase elemente Speedster care caracterizează vehiculul concept pot fi găsite acum şi pe modelul de producţie în serie.

Speedster adoptată un motor 911 GT3. Motorul boxer cu şase cilindri, aspirat natural, are o putere maximă de 375 kW (510 de CP) care este atinsă la 8.400 rpm, cu turaţia maximă a motorului la 9.000 rpm. Motorul oferă un cuplu maxim de 470 de Nm la 6.250 rpm. Noul 911 Speedster accelerează de la zero la 100 km / h în 4,0 secunde şi atinge o viteză maximă de 310 km / h.

Porsche 911 Speedster filmat în Bucureşti cu numere roşii aparţine lui Lucian Azoiţei, om de afaceri din domeniul imobiliarelor.

Citeşte şi 

O ”bijuterie” istorică din anii ’50 s-a prezentat la RAR pentru înmatriculare: „Cum au ieşit noxele?” – GALERIE FOTO

Cum ştii când te lasă frânele. Care este secretul pentru curăţarea eficientă a plăcuţelor

A doua ţară din Europa care elimină limita de 130 km/h pe autostrăzi

Aproape 3.000 de maşini BMW şi Mini noi ruginesc într-un cimitir auto din Vancouver

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide