VIDEO. Urmărire ca-n filme pe un drum din România. Polițiștii au tras mai multe focuri de armă

Autor: Daniel Samoilă 08 nov. 2021 Știri auto

Urmărire ca-n filme pe un drum național din România. Un șofer a fost prins de polițiști după ce aceștia au fost nevoiți să tragă cu focuri de armă.

Concret, evenimentul rutier s-a întâmplat pe Drumul Național 7C (DN7C), în seara de duminică, 7 noiembrie 2021. Polițiștii din municipiul Curtea de Argeș au tras cu focuri de armă, pentru că șoferul nu a oprit la semnalele oamenilor legii.

Intră în Galeria FOTO

Bărbatul care conducea mașina era beat și nu avea permis de conducere. În mașină se mai aflau alături de el o femeie, un copil și alți doi bărbați.

Șoferul are 41 de ani și în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare a alcoolemiei mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Incidentul s-a petrecut pe raza localității Albeştii de Argeş.

VIDEO

Polițiștii au tras cu focuri de armă într-o mașină

Pentru că nu a oprit la semnalele lor, polițiștii au plecat în urmărirea șoferului și au tras focuri de avertisment în plan vertical, dar și în pneuri.

Șoferul a oprit mașina în Curtea de Argeș după ce pneul față stânga s-a dezumflat. Nicio persoană nu a fost rănită în cadrul acestui incident.

În urma acestui eveniment, bărbatului i s-a făcut dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără drept și sub influența alcoolului, potrivit Adevărul.ro.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, care se deplasa pe DN 7C, pe raza localităţii Albeştii de Argeş, al cărui conducător auto nu l-a respectat, continuându-şi deplasarea.

Bărbatul aflat la volanul autoturismului a fost imobilizat de poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş, din primele verificări stabilindu-se că cel în cauză, bărbat de 41 de ani, din Câmpulung, nu deţine permis de conducere.

De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare a alcoolemiei mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei”, a transmis IPJ Argeș.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: Facebook / Poliția Română



Comentarii
Inchide