Urmărire în Brăila. Polițiștii au tras în pneurile mașinii ca să-l prindă pe șofer

Autor: Daniel Samoilă 08 dec. 2021 Știri auto
Urmărire în Brăila. Polițiștii au tras în pneurile mașinii ca să-l prindă pe șofer

Polițiștii din Brăila au fost nevoiți să tragă în pneurile unei mașini pentru a-l determina pe șofer să oprească.

Oamenii legii au tras cu focuri de armă atât în plat vertical, cât și în cauciucurile mașinii. La volanul autoturismului se afla un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Galați. Acesta avea permisul suspendat pentru că s-a urcat drogat la volan.

Bărbatul a furat o mașină din Galați și se îndrepta spre Brăila. Polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică Brăila au efectuat un filtru și l-au găsit pe bărbat în seara de luni, 6 decembrie, la ora 22:40, pe șoseaua de centură.

Polițiștii au prins un șofer după ce au tras cu focuri de armă

În cele din urmă bărbatul a oprit mașina și a fost prins și imobilizat, pe DN2B. Pe numele acestuia s-a întocmit un dosar penal pentru conducere a unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive, scrie Adevărul.ro.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest și rezultatul a fost negativ. În schimb, rezultatul era neconcludent în ceea ce privește testarea cu aparatul drug test.

”Poliţiştii au pornit în urmărirea sa, pe DN 2B, iar, în apropierea localităţii Mircea Vodă, şoferul a fost somat, prin rampa acustică, să oprească, altfel va fi folosit armamentul din dotare. Bărbatul şi-a continuat deplasarea, fiind trase mai multe focuri de armă, atât în plan vertical, cât şi în pneurile autoturismului, reuşindu-se oprirea acestuia. În urma activităţii nu au rezultat victime omeneşti”, au anunțat cei de la IPJ Brăila.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide