Urmărire pe străzile din Timișoara: Un tânăr s-a aruncat în Bega ca să scape de polițiști

Autor: George Cristea 18 apr. 2021 Știri auto

O urmărire ca-n filme a avut loc sâmbătă seara pe străzile din Timișoara: un tânăr în vârstă de 20 de ani s-a aruncat în Bega ca să scape de polițiști. Demersul său a fost lipsit de succes, însă.

Intră în Galeria FOTO

Un tânăr care conducea mașina pe Cala Șagului din Timișoara nu a oprit la semnalul polițiștilor, ceea ce a declanșat un șir de evenimente mai puțin obișnuite pentru orașul de pe malul Begăi. Polițiștii au încercat să-l oprească, însă șoferul nu s-a conformat, accelerând și continuându-și deplasarea. După mai multe solicitări de oprire prin intermediul dispozitivelor auto, polițiștii au pornit în urmărirea mașinii până pe strada Constantin Silvestri din oraș.

„Ajuns în capătul străzii, autoturismul a părăsit partea carosabilă, oprindu-se pe spațiul verde de lângă râul Bega. Conducătorul auto și pasagerul au ieșit din autoturism și au sărit în râu, înotând până pe celălalt mal. Acolo au fost așteptați de polițiștii Secției 4 Timișoara, care i-au imobilizat și au solicitat o ambulanță în vederea acordării de îngrijiri medicale. În urma verificărilor efectuate, a reieșit că tânărul care se afla la volanul autoturismului are 20 de ani și nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie”, se arată într-un comunicat al IPJ Timiș.

Urmărire la Timișoara: Un tânăr s-a aruncat în Bega

Polițiștii au întocmit un dosar  penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deține permis de conducere, continuând cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a tânărului.

Din  fericire, de această dată urmărirea tânărului s-a încheiat fără incidente și fără ca cineva să fie rănit. Într-un caz similar, un tânăr care încerca să scape de polițiști a provocat un accident grav, lovind un autoturism care circula regulamentar din sens opus. Vehiculul a ricoșat ulterior un stâlp care susține rețeaua de alimentare a tramvaielor, aflat între cele două sensuri de mers. Partea posterioară a vehiculului s-a dezintegrat, pur și simplu. Două persoane au fost grav rănit în accident, printre care și un copil de 5 ani.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide