Urmărire între polițiști și un șofer care conducea fără permis. Imagini filmate din mașina poliției

Autor: ProMotor 07 feb. 2020 Știri auto
Urmărire între polițiști și un șofer care conducea fără permis. Imagini filmate din mașina poliției

O maşină a Poliţiei Mehedinţi a fost lovită pe o stradă din Drobeta Turnu Severin de un şofer în vârstă de 28 de ani fără permis, care fugea tocmai de poliţişti. Şoferul a avariat şi o altă maşină.

Un tânăr de 28 de ani din localitatea Brezniţa Ocol, aflat la volan pe o stradă din Drobeta Turnu Severin, a refuzat, joi, să oprească la semnalele poliţiştilor şi a accelerat.

Poliţiştii au plecat în urmărirea lui, iar într-o parcare, bărbatul a lovit maşina poliţiei, dar şi un alt autoturism.

VEZI VIDEO PE MEDIAFAX

„Tânărul în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, situaţie în care s-a procedat la urmărirea acestuia, iar într-o parcare bărbatul a lovit atât autospeciala poliţiei, aflată în misiune, cât şi un alt autoturism staţionat, cu intenţia de a-şi continua deplasarea”, a declarat Andreea Rădoi, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi.

Tânărul, acuzat de distrugere şi conducerea unei maşini fără permis, a fost reţinut, iar vineri va fi prezentat Judecătoriei Drobeta-Turnu Severin cu propunere de arestare preventivă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide