Valeriu Lupu a demisionat. Secretarul de stat a provocat un accident şi a refuzat alcooltestul

Autor: ProMotor 04 ian. 2020 Știri auto
Valeriu Lupu a demisionat. Secretarul de stat a provocat un accident şi a refuzat alcooltestul

Valeriu Lupu a demisionat, vineri, din funcţia de secretar de stat, în contextul în care poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele său, după ce acesta a avariat o maşină şi a refuzat testarea cu aparatul alcooltest. Ludovic Orban anunţase anterior că a decis să îl demită din Guvern pe Lupu.

„Vă informăm că Organizaţia PMP Timiş a luat la cunoştinţă cu regret despre accidentul rutier soldat cu avarierea unui autoturism staţionat petrecut astăzi în Timişoara în care conducătorul auto a fost domnul Lupu Valeriu, secretar de stat în cadrul Ministerului Transporturilor susţinut de către organizaţia noastră. PMP Timiş se delimitează de orice acţiune/incident în care sunt implicaţi membrii/susţinătorii PMP şi asigură cetăţenii de integritate şi onestitate membrilor aăi indiferent de poziţii şi funcţii. Orice încălcare a legii şi moralei creştine nu este tolerată. În urma evenimentului creat, domnul Lupu Valeriu şi-a înaintat demisia cu data prezentei din funcţia de secretar de stat din cadrul Ministerului Transporturilor”, transmite PMP Timiş, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri că a decis să îl demită pe Valeriu Lupu, secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, cercetat penal după ce a avariat o maşină şi a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, dar şi prelevarea de probe biologice.

„Am decis să îl demit”, a declarat Ludovic Orban.

Poliţiştii din Timişoara au deschis, vineri, un dosar penal pe numele lui Valeriu Lupu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, după ce acesta a refuzat să sufle în alcooltest şi să îi fie prelevate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei, după ce provocat un accident.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Facebook



Comentarii
Inchide