S-a vândut un Lamborghini confiscat de la un interlop. Câți bani a primit statul pe mașină?

Autor: Promotor 10 iun. 2021 Știri auto

Statul român a vândut un Lamborghini confiscat de la un interlop. Cât a plătit cumpărătorul pe Aventador-ul de culoare albă cu istoric… mafiot? Două luni s-au chinuit autoritățile să vândă mașina.

GALERIE FOTO

După mai bine de două luni petrecute în licitația online, pe site-ul Agenției Naționale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI), a fost desemnat, în sfârșit, câștigătorul supercarului. Acest Lamborghini Aventador va ajunge pe mâna celui care a plătit 1.073.263.50 de lei, echivalentul a 218.088 euro.

Licitația pornise de la 795.010.00 lei (161.546 euro).

La mâna a doua, un astfel de model poate fi achiziționat de pe site-urile de profil cu sume care se învârt în jurul valorii de 250.000 de euro.

Ce primește noul posesor de Lamborghini vândut de statul român după ce a fost confiscat de la un interlop?

Supercarul vândut de statul român a ieșit pe porțile uzinei din Sant’Agata Bolognese în anul 2014. Modelul este pus în mișcare de de un motor V12 de 6,5 litri, care produce 700 de cai putere. Propulsorul este cuplat la o transmisie automată cu șapte rapoarte și la un sistem de tracțiune integrală.

Aventador-ul poartă un autocolant de culoare albă, are jante de 20 de inci și anvelope Pirelli P Zero. De 2,9 secunde are nevoie pentru a accelera de la 0 la 100 km/h. Viteza sa maximă este limitată electronic la 350 km/h. 54.414 kilometri a rulat mașina.

Noul posesor de Lamborghini Aventador câștigat la licitație primește senzori de parcare și cameră de marșarier. ANABI susține că vehiculul nu este înregistrat cu daune în nicio bază de date, este în stare bună, complet funcțional și bine întreținut.

Fostul proprietar este un interlop din Galați, care achiziționase mașina pentru iubita lui. Vara trecută însă, supercarul a fost pus sub sechestru de DIICOT. Tribunalul Galați a admis solicitarea ANABI cu privire la valorificarea anticipată a autovehiculului. Acesta își pierdea din valoare cu fiecare zi care trecea.

Banii obținuți în urma licitației vor ajunge fie la proprietar, dacă acesta va fi achitat în instanță, fie vor rămâne în visteria statului.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide