Vânzările BMW au crescut de aproape 11 ori… la biciclete. Preţuri şi GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 04 aug. 2016 Știri auto

 


Pentru primul semestru al lui 2016 vânzările de BMW Seria 2 Active Tourer şi Gran Tourer au crescut de mai bine de 3 ori, anunţă un comunicat de presă. Un alt lucru interesant pe care l-au publicat cei de la BMW este că vânzările de biciclete BMW au crescut de aproape 11 ori, de la 6, la 65 unităţi. Astfel, BMW deschide drumul către o categorie complet nouă de clienţi.

Pentru proiectarea bicicletelor BMW îşi foloseşte experienţa acumulată în producţia de motociclete, iar cum bavarezii nu sunt noi în domeniul inovaţiilor (atât pe partea tehnică, cât şi pe cea de design), folosirea materialelor ultra-uşoare şi atenţia pentru design au fost atent îmbinate. 

Bicicletele BMW vin cu roţi mai mari (acum de 28 de ţoli/71,12 cm) şi o dimensiune suplimentară a cadrului (S – de la 160 cm, M – de la 175 cm, L – de la 185 cm). Noile nuanţe coloristice adaugă o finisare mai atractivă noilor BMW Cruise Bike şi BMW Cruise M Bike.

Anul acesta a fost prezentată şi o ediţie limitată inspirată de designul sportiv al noului BMW M2 – BMW Cruise M Bike Limited Edition. Bicicleta este disponibilă într-o culoare bazată pe nuanţa Long Beach Blue de la BMW M2. Şaua şi distanţierul din carbon asigură că BMW Cruise M Bike Limited Edition este un dispozitiv pe cât de uşor, pe atât de rezistent. Cu roţi mai mari (acum de 28 de ţoli / 71,12 cm), un sistem cu 30 de viteze şi frâne hidraulice cu disc Shimano, bicicleta dispune de toate instrumentele pentru a oferi nivelul suprem de plăcere a călătoriei. 

GALERIE FOTO

BMW Cruise e-Bike este o soluţie ideală pentru drumurile de birou. Motorul electric susţine pedalarea şi ajută la o deplasare cu efort minim. Noul model impresionează prin acumulatorul de 400 Wh şi o viteză maximă, cu pedalare susţinută electric, de 25 km/h, asigurând o autonomie în deplasarea zilnică de peste 150 km.

Preţurile retail recomandate de producător (TVA inclus):

  • BMW Cruise Bike                                                  4.632 Lei
  • BMW Cruise M-Bike                                            5.195 Lei
  • BMW Cruise e-Bike                                              14.606 Lei
  • BMW Cruise Bike Junior                                       2.142 Lei

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide