Minunea unui vasluian. Cum a încercat să păcălească polițiștii că mașina se conducea singură

Autor: Marius Vișan 26 oct. 2021 Știri auto

Poliţiştii de frontieră din cadrul  Sectorului Poliţiei de Frontieră Galați efectuează cercetări cu privire la un bărbat care a condus un autoturism deşi nu deținea permis de conducere.

La vederea polițiștilor tânărul a părăsit locul şoferului şi s-a deplasat pe bancheta din spate.

În data de 25 octombrie, pe timpul desfăşurării unui control, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galați – I.T.P.F. Iași a efectuat semnalele regulamentare de oprire pentru un autoturism, înmatriculat în România.

La vederea polițiștilor bărbatul s-a mutat de pe şoferului pe bancheta din spate

”În momentul în care colegii noştri s-au apropiat de mijlocul de transport au constatat că în habitaclul acestuia sunt două persoane, una pe scaunul din dreapta faţă, cea de a doua pe bancheta din spate”, se arată în comunicatul de presă emis de Polița de Frontieră.

În urma cercetărilor efectuate poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că autoturismul fusese condus de persoana aflată pe bancheta din spate, un bărbat în vârstă de 34 de ani, domiciliat pe raza judeţului Vaslui, care în momentul oprii autovehiculul a părăsit locul şoferului.

Deoarece acesta nu a putut prezenta permisul de conducere, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că tânărul nu a obținut niciodată dreptul de a conduce autovehicule.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide