Vehicul militar transformat în locuință. Pentru momentele când vrei să ieși în natură cu tot cu casă – VIDEO

Autor: ProMotor 28 apr. 2020 Știri auto

Cu toții avem un oarecare plan legat de cum am vrea să ne petrecem viața la pensie. Și acest american, ca mulți alți oameni, a visat și își petreacă cât mai mult timp în natură, așa că și-a construit o „casă” pe roți cu care să poată merge oriunde o mașină normală nu poate ajunge.

El a cumpărat un vehicul militar 6×6, folosit anterior de către armata americană pentru transportul trupelor, și l-a transformat într-o locuință pe roți cu bucătărie, baie cu toate ustensile necesare unei case normale.

Camionul este alimentat de un motor diesel Cummins turbo de 8,3 litri. În timp ce motorul în sine nu a fost modificat, noul proprietar a ales să instaleze un sistem de aer condiționat care nu era disponibil anterior pe acest model.

Așa cum se întâmplă în cazul majorității vehiculelor recreaționale, spațiul interior a fost atent gândit. Vehiculul se mândrește cu mult spațiu de depozitare și dormit. Vehiculul este echipat cu toate accesoriile de bucătărie care se găsesc în mod normal într-o casă: chiuveta, aragaz, frigider, congelator.

Zona de baie / duș este cea mai mică, iar posesorul mașinii a ținut să precizez că majoritatea timpului nu este petrecut în baie, așa că a decis să folosească spațiul în alte moduri.

Proiectul de amenajare a durat doi ani și jumătate, însă rezultatul merită toată admirația. La orice pas se observă grija pentru detalii, toate se potrivesc așa cum ar trebui.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: YouTube



Comentarii
Inchide