Versiunea 2023 a crossoverului urban Kia Soul își va face debutul comercial în vara acestui an

Autor: Mihai Morcovescu 07 mai 2022 Știri auto

Producătorul sud-coreean Kia a anunțat o serie de noutăți pentru modelul Soul, care va debuta în noua versiune în vara anului curent. Mașina vine cu modificări estetice subtile la exterior, culori noi pentru caroserie și două pachete disponibile opțional.

Kia Soul primește o serie de actualizări estetice

Noua generație Kia Soul, a treia pentru crossoverul urban, a fost lansată în anul 2018. Pe piețele din Europa acesta este disponibil doar în versiunea electrică e-Soul. Aceasta este echipată cu un motor electric, care este oferit în două versiuni de putere: 136 și 204 CP.

Producătorul asiatic vine acum cu o serie de actualizări, în special de ordin estetic. Astfel, grila frontală, luminile de ceață și de zi și cele de semnalizare au fost redesenate. De asemenea, vor fi disponibile noi jante de 17 și de 18 inch. Caroseria va putea fi personalizată cu noile nuanțe Clear White și Surf Blue. Ambele pot fi combinate cu un plafon de culoare negru Fusion.

Kia Soul 2023 este oferit în cinci niveluri de echipare: LX, S, EX, GT-Line și GT-Line Tech. Asta înseamnă că s-a renunțat la liniile X-Line și Turbo. Cu excepția echipării de bază, toate celelalte echipări oferă standard un sistem de infotainment cu display de 10,25 inch cu navigație încorporată.

Din punct de vedere tehnic, Kia Soul 2023 va fi disponibil doar cu o motorizare de 2,0 litri aspirat natural. Aceasta livrează 149 CP și 178 Nm de cuplu. Puterea este transmisă către roțile din față prin intermediul unei transmisii automate CVT.

Așa cum spuneam, în Europa, Kia Soul este disponibilă doar în versiunea electrică e-Soul. Aceasta este echipată în continuare cu un singur motor electric, care dezvoltă fie 136, fie 204 cai putere.

Sursa: Kia

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Kia


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide